dijous, 19 de maig del 2011

P3 -- Hem anat a la piscina


Els nens i les nenes de P3 vam començar aquest curs molt nerviosos perquè tot era nou per a nosaltres. La classe, la senyoreta, l’escola… Però sobretot estàvem molt nerviosos perquè començàvem a fer una activitat que no havíem fet mai abans ! començàvem a anar a la piscina ! I ens haguéssiu vist el primer dia ! Alguns féiem uns plors… ! D’altres no perquè erem més valents, o ho féiem veure…

Començàvem per fer la nostra fila a la classe i comptar quants nens anàvem aquell dia a la piscina, però compte ! el protagonista de la setmana sempre havia d’anar el primer de la fila!



Pel carrer tots ben drets i ben posats « sempre mirant endavant ! » com diuen l’Estela i la Laura, i sense despistar-se. I per suposat, amb la mà del company ben agafada, és clar !


Tenim un camí no gaire llarg des de l’escola fins a l’institut, i un cop allà pugem dalt de l’autocar que ens duu a la piscina. Molt important ! Sempre el cinturó de seguretat ! A l’autocar i al cotxe ! I quan el tenim tots posat… en marxa ! Cap a la piscina que ens esperen les mares, els pares i les monitores !


Ara, un cop dins del vestidor, toca desvestir-se, posar-se les xancletes, el gorro, passar per la dutxa i posar-se bé a la fila per entrar a la piscina, però mai sense tornar a mirar que hi sigui tothom ! 1, 2, 3…22, 23, 24. Ara si !

Entrem tots ben a poc a poc perquè per allà dins no es pot còrrer i quan som dins la piscina deixem totes les nostres coses ben posades al banc. Ja estem tots ben preparats per a començar la nostra sessió de cada dilluns. Heu vist la feinada que ens porta ?












12



CALENDARI